Legfrissebbek!

Esélyeshez méltóan védte meg bajnoki címét a Hild iskola

Az elmúlt hétvégén szettvesztesség nélkül szerezte meg az V-VI. korcsoportos összevont röplabda diákolimpia országos döntőjének első helyét a dunaújvárosi Hild szakközépiskola csapata.
Az újvárosi együttes címvédőként érkezett az eseményre, amelynek ezúttal is az esélyese volt. A csoportban ehhez méltó magabiztos teljesítménnyel verték az ellenfeleiket. Egyaránt három játszmában győzték le a házigazda Szent Benedek Gimnázium, Szakképző Iskola és Kollégium, a szolnoki Széchenyi István Gimnázium, és a kaposvári Táncsics Mihály Gimnázium csapatát. A másik csoportot a kecskeméti Kandó Kálmán Szakközépiskolája és Szakiskolája gárdája nyerte, míg a második helyen a kaposvári Munkácsy Mihály Gimnázium végzett. A döntőbekerülésért tehát a másik kaposvári alakulat következett, de ők sem jelentettek akadályt. A másik ágon a kecskemétiek jutottak a fináléba .Az aranyéremért játszott összecsapás sem hozott meglepetést, így az újvárosiak százszázalékos teljesítménnyel lettek győztesek.
Az idei V-VI. korcsoportos röplabda diákolimpia végeredménye: 1. Hild József szakközépiskola (Dunaújváros), 2. Kandó Kálmán Szakközépiskolája és Szakiskolája (Kecskemét), 3. Munkácsy Mihály Gimnázium (Kaposvár), 4. Táncsics Mihály Gimnázium (Kaposvár). Az első helyezett Hild szakközépiskola csapatában a következő játékosok szerepeltek: Szabó Péter, Gebhardt Norbert, Guzmics Richárd, Bohnicsek Szilveszter, Kalmár Ákos, Kiss Marcell, Stefanovics Krisztián, Koch Adolf, Hartyányi Gergő, Csizmadia Tamás, Móró Ákos, Kun Benedek. Edző: Szűcs Ákos.

Tavaly kezdte, az idén megnyerte röplabda diákolimpiát a Hild középiskola együttese. Középen a sikeredző Szűcs Ákos

f1
A szakemberek a mezőny legjobb játékosának Szabó Pétert választották, míg a legjobb edzőnek járó díjat Szűcs Ákos kapta. Utóbbi a következőképpen értékelt.
– Kimondhatatlanul boldog vagyok, hogy a fiúk ismét bebizonyították, hogy Dunaújvárosban milyen nagyszerű utánpótlás nevelés folyik. Gratulálok minden játékosomnak, akik egyben a felnőtt csapatban játékostársaim. Az aranymeccsen a Kecskemét ellen is bebizonyítottuk, ezekben a korosztályokban mi vagyunk a legjobbak, hiszen úgy nyertünk 3:0-ra, hogy ellenfelünk egy alkalommal sem került húsz megszerzett pont fölé. Kolics Gábor igazgató kollégáival közösen remek munkát végez, hiszen a náluk tanuló diákok amellett, hogy kiválóan sportolnak,a szakmai tudásukat számos országos, és nemzetközi versenyen is bizonyították.
Gróf András

Scroll To Top
Kérjük támogassa adója 1%-val a „HILD” Alapítványt: 18498112-1-07Információk