Legfrissebbek!

A Szakma Sztárra látogattunk a Hildből

A Szakma Sztárra látogattunk a Hildből

A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara az idei tanévben is lehetőséget biztosított arra, hogy kamarai busszal általános iskolás és középiskolás csoportokkal a Szakma Sztár döntőjét a budapesti EXPO helyszínén megtekinthessük. A Hild középiskolából 19 tanulóval és 2 kísérő tanárral ( Ritterné Marth Edit és Tomasek Attiláné ) utaztunk a versenyre, ahol színvonalasan kialakított csarnokban 41 szakmában berendezett standokon látványos munkákat készítettek a tanulók. A hildes diákokkal természetesen saját döntősünknek- Menyhárt Attila Márk ács tanulónak drukkoltunk. Attila fegyelmezetten, átgondolva precíz rajz szerint haladt. Bíztunk abban, hogy a másnapi eredményhirdetésen dobogóra állhat. A hildes csoporttal jó hangulatban, vidám napot töltöttünk Budapesten.

A nagyközönség előtt dolgozó döntősök színvonalas szakmai munkát végeztek. Részt vettünk a látogatóknak elkerített szigeteken szervezett vetélkedőkön, örültünk az ajándékoknak. Jövőre végzősök leszünk – reménykedünk, hogy talán mi is eljuthatunk a döntőig. A következő nap az eredményhirdetésnél megtudtuk, hogy diákunk- Menyhárt Attila Márk országos második helyezést ért el, ezzel a jeles eredménnyel mentesül a szakmai vizsga alól.

Attila gratulálunk, büszkék vagyunk Rád! Az Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamarának pedig szeretnénk megköszönni ezt a szép napot!

 

Torma Rebeka 13/A

DSCF5426 DSCF5427 DSCF5438 DSCF5496

Scroll To Top
Kérjük támogassa adója 1%-val a „HILD” Alapítványt: 18498112-1-07Információk