Legfrissebbek!

Fejér Megyei Diáknapok

Fejér Megyei Diáknapok

 

Az idén tavasszal is megrendezték a Fejér Megyei Diáknapokat, ismertebb nevén az FMD-napokat. Ennek a kulturális seregszemlének 2017 tavaszán Székesfehérvár adott otthont, március 31.- április 2. közötti időpontban. A Diákszínpad kategória bemutatóival pénteken 10 órakor kezdődött a rendezvénysorozat. A megye középiskoláinak kulturális seregszemléje hét helyszínen három napon át tartott. A hivatalos megnyitó április 1-jén volt a Művészetek Házában. A tizenegy művészeti kategória versenyei szombat estig tartottak, ez idő alatt 631 produkcióban közel ezer diák mutatta be tudását. A nagyszabású eseménysorozat április 2-án vasárnap a legjobb produkciókból összeállított gálaműsorral zárult a Vörösmarty Színházban. Ezen rendezvénysorozaton iskolánk diákjai is részt vettek az alábbi kategóriákban:

Oláh Alex Renátó a Könnyűzene kategóriában arany minősítést kapott.

Tompos Csongor a Vers-és prózamondás kategóriában ezüst minősítést ért el.

Menyhárt Nikolettnek és Páble Gergőnek a Sótájm kategóriában elismerő oklevéllel köszönték meg a táncukat.

 

Mint minden évben, az idén tavasszal is készítettek munkákat diákjaink a képző-, nép és iparművészet kategóriában, bár a pályaműveket Hild- Alkotócsoport néven mutatták be, ezek a munkák egyéni mondanivalót hordoznak.

 

A térben nyitott fény: Torma Rebeka munkája.

A holdfény Kézi Nikolett pálya műve.

A Füst című alkotást Nagy Mirabella készítette.

A Talán című művet Torma Rebeka rajzolta.

A pályaműveket elismerő oklevéllel jutalmazta a zsűri. A 2017 Tavaszán megrendezett Kulturális Seregszemlére a diákokat László Sándorné, Csőgérné Varga Tímea és Farkas Gáborné tanárnő készítették föl.

A diákoknak és tanáraiknak gratulálunk a szép eredményekhez.

Fejér Megyei Diáknapokra tanítványainkat elkísérte Novákné Németh Borbála és Farkas Gáborné tanárnő, a kapcsolattartó a DÖK elnöke Németh Lászlóné volt.

Hild Alkotócsoport_Page_1 Tompos Csongor_Page_1 Oláh Alex_Page_1 Hild Tánccsoport_Page_1

 

Scroll To Top
Kérjük támogassa adója 1%-val a „HILD” Alapítványt: 18498112-1-07Információk