Legfrissebbek!

Nyár végi táborozás

 

Augusztus 25-én nagy izgalommal indultunk el Dunaújvárosból első SÉTA táborunkba. Mikor Kislődre értünk eligazítottak minket, és megtudtuk, hogy a sárga csapatot fogjuk erősíteni a vetélkedők és a játékok során.

Sok izgalmas előadáson vehettünk részt, keresztrejtvényekről, lapterjesztésről, illemről, televíziózásról, filmek működésének elveiről és a hírközlés egyéb lehetőségeiről kaptunk érdekes, új információkat. Nagyon jól összeállított vetélkedőkkel is készültek a szervezők, amelyek testileg és szellemileg is próbára tettek minket. A programok mellett volt lehetőségünk a Sobri Jóska Kalandpark játékait és akadálypályáit is kipróbálni.

Személyes kedvencünk a szombat délután rendezett játék volt. Kartondobozból kellett lábbal hajtott Forma 1-es járművet építeni, ami azért is tetszett nekünk, mert együtt dolgozott rajta a csapatunk, és kicsit jobban megismerhettük egymást. Miután elkészültek a csapatok színeiben tündöklő remekművek, versenybe kellett szállnunk velük. A dizájn kategóriában ugyan nem jeleskedtünk, de a járművünk teljesítménye alapján a legjobb istállókba is kerülhetne, hiszen versenyzőink megnyerték vele a futamot a nagyon erős mezőnyben.

Nagyon jól éreztük magunkat, és szívesen ajánljuk más diákoknak is a táborozást: természetesen leginkább a Séta-tábort.

 

 

2. kep 1.kep

 

Kapás Krisztina, Bánfalvi Zorán

Hild József Szakközépiskola

Scroll To Top
Kérjük támogassa adója 1%-val a „HILD” Alapítványt: 18498112-1-07Információk