Oldalsáv

NYITOTT NAPOK A HILD ISKOLÁBAN

2021. november 17.
Téged is vár a Hild!

Tisztelt szülők! Kedves tanulók!

Iskolánk a centrum egyik legrégebbi iskolája és elsősorban építőipari, valamint faipari szakmákban elégíti ki a régió szakemberigényét.

Képzési struktúránkban megtalálható a technikumi és a szakképző iskolai képzés egyaránt.

Az iskola feladatának tekinti az egyéni bánásmódot, odafigyelést igénylő tanulók szakmához juttatását is (szakiskola), melyben képzett gyógypedagógusok segítenek.

A gyakorlati képzés hátterét az iskola korszerű tanműhelye, illetve a duális képzőhelyi partnerek biztosítják.

Soha nem látott mértékben nőtt meg a kereslet az iskola által oktatott szakemberek iránt, keresettek a nálunk végzett fiatalok a munkaerőként.

Már a iskolaévek alatt is 100.000 forint feletti jövedelemhez juthatnak a tanulók, akik külső képzőhelyekkel köthetnek munkaszerződést, különös tekintettel a szakképző iskolára.

Az orientációs fejlesztésre irányuló előkészítő évfolyam azoknak fiataloknak nyújt lehetőséget, akik bizonytalanok a pályaválasztásban és 1 év időt szeretnének nyerni döntésük meghozatalában. Élményszerű oktatás segít eligazodni a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum szakmakínálatában, melyek közül bármely választható a tanév végén.

Látogassanak el hozzánk és ismerjenek meg bennünket!

Nyitott napjaink: 2021. november 22. hétfő, 2021. december 10. péntek, mindkettő napon 15 és 17 óra között várjuk Önöket!

Igény szerint, előzetes egyeztetés után más időpont is lehetséges: 06-25-400-530.

Szeretettel várjuk a középiskolai továbbtanulás előtt álló fiatalokat és szüleiket!

Kapcsolat

Dunaújvárosi SZC
HILD József Technikum
Szakképző Iskola és Szakiskola

H-2400 Dunaújváros, Bercsényi utca 8.
titkarsag@hildiskola.hu
+36-25/400-530