Oldalsáv

Hild napok

2018. május 3.
Megrendezésre került a tanév legjobban várt eseménye

Nincs tanítás, csak a jókedv, szórakozás ès versengés osztályok között. 6 éve vagyok hildes diák, minden évben jobb és felejthetetlenebb élményeket szereztem, de szerintem evvel mindenki így van az iskolából. Ezeknek a napoknak van egy fajta szabadság feelingje. Nemcsak mi, diákok, de a tanárok is fellélegezhetnek egy kicsit, megszabadulhatunk a tanítás és a tanulás stresszètől. A programsorozat mindig általában, mint ahogy idèn, főzőversennyel kezdődött.

Ahol a tanárok és diákok összefognak és együtt főznek, sütnek a dobogos helyekèrt. Közben a focit kedvelő és játszó diákok összemérhetik tudásukat egymás ellen, osztályonkènt.

Az első helyet elérő osztály a tanári válogatottal játszhat nyereményként.

Második nap jön a tortaverseny, a rádiós kvíz, amit idèn újítva a Kahoot programmal csináltak meg, a szépsègverseny, fifa, sakk, tanulmányi versenyek és még sorolhatnám. Számomra, felejthetetlenek maradnak az ilyenkor átélt élmények, és történetek. 6 év alatt összegyűjtőttem párat, mindig jobbnál jobbat. De sajnos most ez abba marad. Elballagok, és nem lesz több Hild napok. De mint tapasztalt végzős hildes diák üzenem a többi régi és új hildes számára, hogy élvezzétek és törekedjetek az élmények megszerzésére, mert a Hild napok ezért vannak.

 

Torma Rebeka

További képekért tekintse meg galériánkat.

 

 

Kapcsolódó linkek:

Kapcsolat

Dunaújvárosi SZC
HILD József
Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Szakiskolája

H-2400 Dunaújváros, Bercsényi utca 8.
hild@hild-dunaujv.sulinet.hu
+36-25/400-530